الخلطــــــــــــــــــــــــــة 1
1- ثوم مدقوق فى الهون
2- طماطم مفرومه ناعم
3- فلفل اخضر
4- فلفل شطه
5- توابل فلفل اسود كمون كزبره ناشفه فلفل مطحون حار سماق
6- ملعقتين زيت
7- خل
8- عصير ليمون ومبشور الليمون
9-رده (( نخاله))
الطريقـــــــــــــــــــــــــــــــــة
يدق الثوم فى المدق ويدق معه الفلفل الاخضر والشطه والتوابل واليمون والخل والطماطم تؤخذ نصف مقدار الخلطه ويتبل بها السمك جيدا وتغطى وتوضع فى الثلاجه لمده نصف ساعه او ساعه
ثم يغطى السمك بالرده ويشوى من الجانبين على ساجه على البوتجاز من فوق
ثم نضع السمك فى باقى الخلطه وتغطى بيها جيدا
وبالهنا والشفـــــــــــــــــــــــــا